Fitog√©n megold√°sok az √°llatteny√©szt√©sben, a baromfiteny√©szt√©s √©s az akvakult√ļra sz√°m√°ra

Hagyjuk a term√©szetet mŇĪk√∂dni!
Kihívások és megoldások

Fajok áttekintése

A természet erejének kivonása

A Delacon j√∂vŇĎk√©p√©nek szelleme minden term√©k√ľnkben megval√≥sul: A term√©szet erej√©t felhaszn√°lva, fitog√©n takarm√°ny-adal√©kanyagaink rendk√≠v√ľl hat√©kony √©s biztons√°gos megold√°st jelentenek a takarm√°nyhat√©konys√°g √©s az √°llatteny√©szt√©s maximaliz√°l√°s√°ra.

A Delacon sz√°m√°ra az √°llatok eg√©szs√©g√©nek t√°mogat√°sa a kulcsa a j√∂vedelmezŇĎ √°llatteny√©szt√©snek √©s a takarm√°nyhat√©konys√°g n√∂vel√©s√©nek. A kiterjedt kutat√°s az alapja a kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ fitog√©n takarm√°ny-kieg√©sz√≠tŇĎinknek √©s szolg√°ltat√°sainknak, melyek a glob√°lis kih√≠v√°sok megold√°s√°ra adnak v√°laszt - az √°llatok t√°pl√°l√°s√°t√≥l az √©lelmiszerbiztons√°gig. Term√©keink t√∂bb n√∂v√©nyi eredetŇĪ anyag kombin√°ci√≥j√°nak √©s szinergikus hat√°sainak eredm√©nye, nem egyetlen √∂sszetevŇĎ√©, amely k√©pess√© teszi az √°llatok teljes genetikai potenci√°lj√°nak kiakn√°z√°s√°t.

A k√ľl√∂nb√∂zŇĎ fajoknak elt√©rŇĎ ig√©nyeik vannak

A Delacon a term√©szet erej√©bŇĎl mer√≠ti energi√°j√°t √©s siker√©t. Ez mag√°ban foglalja a k√∂rnyezet√ľnkkel val√≥ gondos b√°n√°sm√≥dot, hogy a j√∂vŇĎben is biztos√≠tsuk a biol√≥giai sokf√©les√©get. Min√©l nagyobb a sokf√©les√©g, ann√°l gazdagabb a nyersanyagforr√°s a nagy hat√°sfok√ļ takarm√°ny-kieg√©sz√≠tŇĎinkhez.

Ez a soksz√≠nŇĪs√©g a term√©keinkben is megjelenik - b√ľszk√©k vagyunk arra, hogy nem csak egy nŇĎv√©nyi eredetŇĪ takarm√°ny-kieg√©sz√≠tŇĎt k√≠n√°lunk az √°llatteny√©szt√©s takarm√°nyhat√©konys√°g√°nak n√∂vel√©s√©re, hanem egy eg√©sz sor k√ľl√∂nb√∂zŇĎ term√©ket dolgoztunk ki, amelyek mindegyike pontosan igazodik az adott c√©l√°llat ig√©nyeihez vagy kih√≠v√°saihoz. Amilyen v√°ltozatos a k√©rŇĎdzŇĎk √©s a madarak em√©sztŇĎrendszer√©nek √∂sszetetts√©ge, olyan v√°ltozatosak a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ fajok sz√°m√°ra k√©sz√ľlt takarm√°ny-kieg√©sz√≠tŇĎink √∂sszet√©telei is.

R√°ad√°sul a Delacon nem csak a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ fajok saj√°tos helyzet√©re figyel, hanem egy-egy faj √©lettartam√°t is figyelembe veszi. Ez√©rt olyan term√©keket fejlesztett√ľnk tov√°bb, amelyek kifejezetten a fiatal √°llatok fiziol√≥gi√°j√°hoz igazodnak.

A Delacon fitog√©n term√©keinek elŇĎnyei nyilv√°nval√≥ak

Nemcsak az √°llatok r√©szes√ľlnek a javul√≥ eg√©szs√©gi √°llapot okozta elŇĎny√∂kbŇĎl, de a termelŇĎ is, aki profit√°l v√°llalkoz√°sa j√∂vedelmezŇĎs√©g√©nek javul√°s√°b√≥l: Val√≥j√°ban minden fogyaszt√≥ r√©szes√ľl a k√ľl√∂nf√©le n√∂v√©nyi anyagok szinergetikus hat√°saib√≥l az√°ltal, hogy biztons√°gos √©s term√©szetes term√©ket tal√°lhat a piacon, az antibiotikumokkal szembeni rezisztencia kialakul√°s√°nak kock√°zata n√©lk√ľl.

ElŇĎny√∂k az √°llat sz√°m√°ra

Az √°llatok sz√°m√°ra elŇĎny√∂sek a fitog√©n vegy√ľleteink em√©szt√©st √©s takarm√°nyhat√©konys√°got t√°mogat√≥ hat√°sai, ami minim√°lisra cs√∂kkenti a b√©lrendszeri kih√≠v√°sokat, kiegyens√ļlyozott mikrobi√≥t√°t √©s alacsonyabb k√°ros g√°zkibocs√°t√°st eredm√©nyez a levegŇĎben. Mindezek a hat√°sok hozz√°j√°rulnak az antibiotikumok haszn√°lat√°nak minim√°lisra cs√∂kkent√©s√©hez.

A mezŇĎgazdas√°gi termelŇĎk elŇĎnyei

A gazdálkodók az állatok takarmányozási hatékonyságának növelésével csökkentik takarmányköltségeiket: A Delacon fitogén takarmány-adalékanyagai hatékonyan javítják a takarmányfelvételt, az emésztést és növelik a tápanyagok hasznosulását, ami az állatok teljesítményének javulását eredményezi, így maximalizálva a gazdák profitját.

Fogyaszt√≥i elŇĎny√∂k

Nem csak az √°llat vagy a gazda profit√°lhat a Delacon megold√°saib√≥l: Minden fogyaszt√≥ biztos lehet az Eur√≥pai Biztons√°gi Hat√≥s√°g (EFSA) √°ltal hiteles√≠tett √©s az Eur√≥pai Bizotts√°g √°ltal megerŇĎs√≠tett √©lelmiszer-biztons√°gban.

Az √©lelmiszerbiztons√°g mellett egy nemr√©giben k√©sz√ľlt fogyaszt√≥i felm√©r√©sbŇĎl kider√ľl, hogy az olyan t√©nyezŇĎk, mint az √°llatok j√≥l√©te √©s a k√∂rnyezetv√©delem szint√©n fontosak a k√∂rnyezettudatos fogyaszt√≥k sz√°m√°ra. Ez√©rt a felhaszn√°l√≥k e csoportja a fitog√©n takarm√°ny-adal√©kanyagok haszn√°lat√°ban l√°tj√°k a fenntarthat√≥ j√∂vŇĎt.

K√∂rnyezeti elŇĎny√∂k

A Delacon fitog√©n takarm√°ny-adal√©kanyagai hozz√°j√°rulnak a term√©szeti erŇĎforr√°sokkal val√≥ √©sszerŇĪ √©s fenntarthat√≥ gazd√°lkod√°shoz az√°ltal, hogy jav√≠tj√°k a takarm√°ny felhaszn√°l√°s√°t √©s cs√∂kkentik az amm√≥niakibocs√°t√°st (kb. 25%-kal), valamint az √ľvegh√°zhat√°s√ļ g√°zok kibocs√°t√°s√°t (CO2-cs√∂kkent√©s kb. 5%; CH4-cs√∂kkent√©s kb. 8%).

Speciális termékek bizonyított hatékonysággal

Mindazon t√ļl, hogy term√©keink mindezekkel a tulajdons√°gokkal rendelkeznek, b√ľszk√©k vagyunk arra is, hogy szem√©lyre szabott √©s rendk√≠v√ľl specifikus megold√°sokat k√≠n√°lunk a legkorszerŇĪbb √°llatteny√©szt√©s megval√≥s√≠t√°sa √©rdek√©ben. Kutat√°si √©s fejleszt√©si csapatunk √°lland√≥an kifinomult formul√°kon dolgozik, hogy a baromfi-, sert√©s-, k√©rŇĎdzŇĎ-, t√∂bb fajb√≥l √°ll√≥ √©s akvakult√ļra-rendszerek nagy teljes√≠tm√©nyt ny√ļjt√≥ k√©pess√©geit erŇĎs√≠tse. Fitog√©njeink hat√°st gyakorolnak a teljes√≠tm√©nyre, mivel minden egyes speci√°lis √©lettani elŇĎfelt√©telhez igazodnak.