Akvakult√ļr√°

Fitog√©n takarm√°ny-adal√©kanyagok az akvakult√ļr√°ban

Hagyja a halakat növekedni
FITOG√ČNEK AZ AKVAKULT√öRA TERMEL√ČSBEN

Tudja meg, mik√©nt j√°rulnak hozz√° a fitog√©n term√©kek az akvakult√ļra termel√©s kih√≠v√°sainak megold√°s√°hoz.

Keressen egy fenntartható fehérjeforrást

A vil√°g n√©pess√©ge napr√≥l napra n√∂vekszik ‚Äď √©s ezzel egy√ľtt a glob√°lis hal√©hs√©g is. Tudta, hogy ma a hal√°llom√°ny 90 sz√°zal√©k√°t a biol√≥giai hat√°rig hal√°szj√°k, vagy t√ļlhal√°ssz√°k? Az √≥ce√°nok el√©rt√©k term√©szetes hat√°rukat. Ez√©rt az elm√ļlt √©vtizedekben a halelŇĎ√°ll√≠t√°s m√°sik m√≥dja v√°lt n√©pszerŇĪv√©: az akvakult√ļra.

 

Noha ez a viszonylag fiatal √ľzleti szektor jelentŇĎsen fejlŇĎd√∂tt, komoly kih√≠v√°sokkal n√©z szembe. A j√≥l√©t n√∂vel√©se √©s az antibiotikumok haszn√°lat√°nak minimaliz√°l√°sa a fogyaszt√≥k elsŇĎdleges c√©lja. Az ipar a nagyobb n√∂veked√©si √ľtemre √©s a takarm√°nyhat√©konys√°gra t√∂rekszik. Ezenk√≠v√ľl magas t√ļl√©l√©si ar√°nyra √©s jobb szaporod√°si sikerre van sz√ľks√©g ahhoz, hogy a j√∂vedelmezŇĎs√©g a lehetŇĎ legmagasabb szinten maradhasson.

 

Fitog√©n t√°mogat√°s az akvakult√ļra fŇĎbb kih√≠v√°saihoz

© Vaara / gettyImages

A fitog√©n takarm√°ny-adal√©kanyagok seg√≠thetnek jav√≠tani a helyzeten. ElŇĎny√∂k az √°llatok, a fogyaszt√≥k √©s a termelŇĎk sz√°m√°ra. A k√ľl√∂nf√©le fitog√©n k√©sz√≠tm√©nyek sz√©les v√°laszt√©ka lehetŇĎv√© teszi a Delacon sz√°m√°ra, hogy k√ľl√∂nb√∂zŇĎ megold√°sokat k√≠n√°ljon, amelyek seg√≠thetnek sz√°mos t√°pl√°lkoz√°ssal kapcsolatos funkci√≥ t√°mogat√°s√°ban:

  • A takarm√°nyfelv√©tel jav√≠t√°sa k√∂zismerten t√°mogatja a n√∂veked√©si √©s teljes√≠tm√©nyparam√©tereket, bele√©rtve a takarm√°ny hasznosul√°s√°t, a testt√∂meg vari√°ci√≥s egy√ľtthat√≥j√°t √©s a t√ļl√©l√©si ar√°nyokat.
  • A fokozott t√°panyagfelv√©tel elŇĎseg√≠ti a halak √©s a garn√©lar√°k teljes√≠tm√©ny√©t.
  • A takarm√°ny-hat√©konys√°g jav√≠t√°s√°nak t√°mogat√°sa hozz√°j√°rul a fenntarthat√≥ √©s k√∂rnyezetbar√°t akvakult√ļra-termel√©shez.
  • Az akvakult√ļr√°ban a fitog√©n takarm√°ny-adal√©kanyagok kieg√©sz√≠t√©s√©vel fenntartott ellen√°ll√≥ k√©pess√©g cs√∂kkentheti az antibiotikumok haszn√°lat√°t minimaliz√°l√°sa.

Ezenk√≠v√ľl az √©rz√©keny √∂sszetevŇĎket, p√©ld√°ul az ill√≥olajokat mikrokapszul√°zz√°kA mikrokapszul√°z√°si technol√≥gia biztos√≠tja az ill√©kony bioakt√≠v vegy√ľletek magas stabilit√°s√°t a takarm√°nyfeldolgoz√°s sor√°n.

J√≥l teljes√≠tŇĎ term√©szet egy j√≥l teljes√≠tŇĎ akvakult√ļr√°√©rt

© MariusLtu / gettyImages

Az akvakult√ļra mint ipar√°g gyorsan n√∂vekszik. Az akvakult√ļra-termel√©s m√°r 2016-ban is hasonl√≥ szintet √©rt el, mint a k√ľl√∂nbŇĎzŇĎ hal√°szati ‚Äč‚Äčrendszerek. A nagy hat√©konys√°g √©s teljes√≠tm√©ny az √°gazatot az egyik leghat√©konyabb √°llati feh√©rje-elŇĎ√°ll√≠t√°si rendszerr√© v√°ltoztatja. Egyed√ľl√°ll√≥ funkci√≥ikkal a fitogenika nagy hasznot hozhat az akvakult√ļra-termel√©sben ‚Äď √©s √©rt√©kes hozz√°j√°rul√°st jelenthet az √≥ce√°nok t√ļlhal√°sz√°s cs√∂kkent√©s√©hez.

DELACON SZAK√ČRTŇź

Vegye fel a kapcsolatot

Megan Koppen
RTM Poultry, Sales Group North America

Telefon: +1 (630) 731-0250
e-mail:

Delacon szolg√°ltat√°sok

K√ľldj nek√ľnk √ľzenetet

* K√∂telez√Ķ