Baromfi

Fitogén takarmány-adalékanyagok a baromfitenyésztésben

Az egészséges csirkék jobban teljesítenek

Fitog√©nek a baromfiteny√©szt√©sben ‚Äď k√∂lcs√∂n√∂sen elŇĎny√∂s helyzet

A modern baromfiteny√©szt√©s rendk√≠v√ľl kifinomult elj√°r√°s. A siker nagym√©rt√©kben f√ľgg a szakk√©pzett ir√°ny√≠t√°st√≥l √©s a megfelelŇĎ takarm√°nyoz√°si rendszertŇĎl, amelyek optimaliz√°lj√°k a fajlagot, valamint n√∂velik a napi s√ļlygyarapod√°st vagy a toj√°srak√°si ar√°nyt. E termel√©si c√©lok el√©r√©se a takarm√°nyk√∂lts√©gek minimaliz√°l√°sa mellett az egyik fŇĎ kih√≠v√°s a baromfiteny√©szt√©sben.

A baromfiteny√©sztŇĎknek sz√°mos kih√≠v√°ssal kell szemben√©zni√ľk mind a gazdas√°gon bel√ľl, mind azon k√≠v√ľl, mint p√©ld√°ul a fogyaszt√≥k nyom√°sgyakorl√°sa az √°llatok j√≥l√©t√©nek fokoz√°sa √©rdek√©ben, mik√∂zben a teljes√≠tm√©ny n√∂vel√©s√©re t√∂rekszenek. A fitog√©n takarm√°ny-adal√©kanyagok az antibiotikumos n√∂veked√©sserkentŇĎt helyettes√≠tŇĎ term√©szetes teljes√≠tm√©nyfokoz√≥k, melyek bizony√≠tottan cs√∂kkentik a termel√©si vesztes√©geket √©s n√∂velik a takarm√°nyoz√°s hat√©konys√°g√°t ‚Äď m√©g a legmagasabb termel√©si szintekn√©l is lehets√©ges a baromfiteny√©szt√©s hat√©konys√°g√°nak tov√°bbi optimaliz√°l√°sa.

Term√©szetesen erŇĎs minden kih√≠v√°ssal szemben

Egyre nagyobb a kereslet az antibiotikummentes k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt, magas √°llatj√≥l√©ti elŇĎ√≠r√°sok mellett elŇĎ√°ll√≠tott baromfih√ļs √©s toj√°s ir√°nt. Egyre t√∂bb baromfiteny√©sztŇĎ teszi fel a k√∂vetkezŇĎ k√©rd√©seket: Hogyan lehet term√©szetes m√≥don n√∂velni a toj√≥ty√ļkok toj√°st√∂meg√©t √©s toj√°sminŇĎs√©g√©t? Hogyan jav√≠that√≥ a brojlerek takarm√°ny√©rt√©kes√≠t√©se √©s n√∂veked√©si r√°t√°ja? Hogyan lehet a k√©nyelmetlen k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt is eg√©szs√©ges madarat tartani? Vagy hogyan lehet biztons√°gos √©s j√≥ minŇĎs√©gŇĪ h√ļst elŇĎ√°ll√≠tani antibiotikum haszn√°lata n√©lk√ľl kih√≠v√°st jelentŇĎ helyzetekben? A termelŇĎknek egyens√ļlyt kell teremteni√ľk a baromfieg√©szs√©g√ľgyben t√∂rt√©nŇĎ erŇĎforr√°s-felhaszn√°l√°s √©s a termel√©si folyamat nyeres√©gess√©g√©nek megŇĎrz√©se k√∂z√∂tt. 

A baromfitenyésztés legfontosabb problémáinak kezelése

A baromfiteny√©szt√©s j√∂vedelmezŇĎs√©g√©t a termel√©si k√∂lts√©gek cs√∂kkent√©se √©s a nyeres√©gess√©g n√∂vel√©se r√©v√©n √©rhetj√ľk el.  

A takarm√°nyhat√©konys√°g kulcsszerepet j√°tszik minden mŇĪvelet siker√©ben. A termel√©si teljes√≠tm√©ny n√∂vel√©se √°ltal k√≠n√°lt nyeres√©g az egyes termelŇĎk mindenkori c√©ljaihoz igaz√≠that√≥. A Delacon egyed√ľl√°ll√≥ Performizer¬ģ koncepci√≥ja magasan fejlett eszk√∂zt k√≠n√°l a takarm√°nyk√∂lts√©gek cs√∂kkent√©s√©re, mik√∂zben a teljes√≠tm√©nyt is fenntartja. J√≥ alternat√≠v megold√°s a fitog√©n takarm√°ny-adal√©kanyagok alkalmaz√°sa az √°llatok teljes√≠tm√©ny√©nek n√∂vel√©se √©rdek√©ben, amelynek elŇĎnyei a teny√©szt√©si napok sz√°m√°nak cs√∂kken√©s√©ben vagy egyszerŇĪen a nagyobb hozamban √©rhetŇĎek tetten.

Delacon szak√©rtŇĎ

Vegye fel a kapcsolatot

Megan Koppen
RTM Poultry, Sales Group North America

Telefon: +1 (630) 731-0250
e-mail:

Delacon szolg√°ltat√°sok

K√ľldj nek√ľnk √ľzenetet

* K√∂telez√Ķ