Sertés

Fitogén takarmány-adalékanyagok a sertéstermelésben

Mert a kevesebb több

V√°llalja a j√∂vedelmezŇĎ sert√©steny√©szt√©s kih√≠v√°s√°t

A legmodernebb sert√©steny√©szt√©s elŇĎtt az a fŇĎ kih√≠v√°s √°ll, hogy a termel√©si teljes√≠tm√©nyt a legmagasabb szintre emelje, √©s ezzel egyidejŇĪleg biztos√≠tsa az √°llatok eg√©szs√©g√©t √©s j√≥l√©t√©t. Nem √°ll-e mind a termelŇĎk, mind a fogyaszt√≥k √©rdek√©ben, hogy ezeket a c√©lokat a legalacsonyabb termel√©si k√∂lts√©gek mellett, biztons√°gos √©s term√©szetes megold√°sok seg√≠ts√©g√©vel √©rj√©k el?

A sert√©steny√©szt√©sben a magas takarm√°nyhasznos√≠t√°s a legmagasabb n√∂veked√©si √ľtem √©s napi nyeres√©g el√©r√©s√©t jelenti, mik√∂zben a takarm√°nyk√∂lts√©gek a lehetŇĎ legalacsonyabbak. A jobb takarm√°nyhat√©konys√°g √©s az √∂sszess√©g√©ben jobb teljes√≠tm√©ny magasabb j√∂vedelmezŇĎs√©ghez vezet - a sert√©steny√©szt√©s legfontosabb t√©nyezŇĎj√©hez. A fitog√©n takarm√°ny-adal√©kanyagok term√©szetes √©s hat√©kony eszk√∂zt jelentenek a sert√©steny√©szt√©s optimaliz√°l√°s√°ra a takarm√°nyk√∂lts√©gek cs√∂kkent√©se, a takarm√°nyhasznos√≠t√°s jav√≠t√°sa √©s a termel√©kenys√©g n√∂vel√©se szempontj√°b√≥l.

Egy közös cél van: a nyereséges sertéstenyésztés.

A v√°laszt√°s k√ľl√∂n√∂sen a malacok sz√°m√°ra jelent stresszt - a takarm√°nyfelv√©tel n√∂vel√©se a v√°laszt√°s ut√°ni kritikus idŇĎszakban l√©tfontoss√°g√ļ a stabil b√©lrendszer fejlŇĎd√©s√©nek megerŇĎs√≠t√©s√©hez. Hasonl√≥k√©ppen, a takarm√°nyfelv√©tel √©s a t√°panyagok em√©szthetŇĎs√©g√©nek n√∂vel√©se, √©s ez√°ltal a takarm√°nyhat√©konys√°g n√∂vel√©se a koc√°k √©s malacok eset√©ben is fontos k√©rd√©s, √©s a takarm√°nyhasznos√≠t√°si ar√°ny  optimaliz√°l√°sa mellett a szaporod√°si teljes√≠tm√©nyre √©s a n√∂veked√©sre is hat√°ssal van. Hasonl√≥k√©ppen, a t√°panyag-hasznos√≠t√°s jav√≠t√°sa az egyik legfontosabb strat√©gia a n√∂veked√©si √ľtem n√∂vel√©s√©hez - √©s √≠gy a maxim√°lis j√∂vedelmezŇĎs√©ghez - a n√∂vend√©k-sert√©sek hizlal√°s√°n√°l. Mindezen kih√≠v√°sok mellett a k√°ros k√∂rnyezeti hat√°sok minimaliz√°l√°s√°t is figyelembe kell venni.

Vállalja a PIG kihívásokat

A sert√©steny√©szt√©s sz√°mos kih√≠v√°ssal n√©z szembe, fŇĎk√©nt a piaci nyom√°s, a k√∂rnyezeti felt√©telek √©s egy√©b korl√°tok miatt, amelyek k√∂zvetlen hat√°ssal vannak a sert√©sek takarm√°ny √∂sszet√©tel√©re, eg√©sz √©let√ľk sor√°n. R√°ad√°sul a sert√©steny√©szt√©s minden egyes f√°zis√°nak megvannak a maga k√∂vetelm√©nyei: az eg√©szs√©ges b√©lrendszer fejlŇĎd√©s√©nek fenntart√°s√°t√≥l a v√°laszt√°s ut√°ni malacok n√∂veked√©si teljes√≠tm√©ny jav√≠t√°s√°n √°t a n√∂v√©sben l√©vŇĎ, befejezŇĎ sert√©sek ig√©nyeiig. Emellett vannak olyan szab√°lyoz√°sok, amelyek korl√°tozz√°k az antibiotikumok haszn√°lat√°t, √©s c√©lul tŇĪzt√©k ki a k√∂rnyezetszennyez√©s minimaliz√°l√°s√°t. Term√©szetes megold√°si koncepci√≥kra van sz√ľks√©g a megl√©vŇĎ versenyben val√≥ gyŇĎzelemhez √©s a v√°llalkoz√°sok j√∂vedelmezŇĎs√©g√©nek maximaliz√°l√°s√°hoz: Hat√©kony fitog√©n adal√©kanyagaink a Performizer¬ģ koncepci√≥nkkal egy√ľtt  - t√∂k√©letesen az √Ėn sert√©seinek √©s v√°llalkoz√°s√°nak ig√©nyeihez igaz√≠tva.

DELACON SZAK√ČRTŇź

Vegye fel a kapcsolatot.

Megan Koppen
RTM Poultry, Sales Group North America

Telefon: +1 (630) 731-0250
e-mail:

Delacon szolg√°ltat√°sok

K√ľldj nek√ľnk √ľzenetet.

* K√∂telez√Ķ