Fitogének - Fedezze fel a természet erejét

Mik azok a fitogének?

"A fitog√©nek gy√≥gyn√∂v√©nyek, fŇĪszerek, √©s egy√©b n√∂v√©nyek kivonatainak standardiz√°lt kever√©kei, melyek bizony√≠tottan hat√©konyak."

Show video
To activate YouTube please click on the button. By activating embedded videos, data is transmitted to Google Inc..
Sokkal több, mint illóolaj

Ismerj√ľk a teljes fitog√©n univerzumot

 A Delacon fitog√©n takarm√°ny-kieg√©sz√≠tŇĎi t√∂bb, mint 100 term√©szetes √∂sszetevŇĎt tartalmaznak, amelyek sz√°mos k√ľl√∂nb√∂zŇĎ hat√≥anyagcsoportba tartoznak.

A n√∂v√©nyi kivonatokat felhaszn√°l√≥ fitog√©n takarm√°ny-kieg√©sz√≠tŇĎk a szintetikus, term√©szetazonos anyagokhoz k√©pest nagyobb hat√°smechanizmust mutatnak az √°llatok takarm√°nyoz√°s√°ban. Ez az elŇĎny a n√∂v√©nyen bel√ľli √∂sszes hat√≥anyag szinergikus hat√°s√°n alapul, amely nem reduk√°l√≥dik egyetlen vezetŇĎ anyag hat√°s√°ra.

A kih√≠v√°s a term√©szetes anyagok megfelelŇĎ kombin√°ci√≥inak megtal√°l√°sa, a hat√≥anyagok k√∂z√∂tti szinergia teljes kihaszn√°lts√°ga mellett. A term√©szet erej√©nek egyes√≠t√©se e bizony√≠tottan hat√©kony takarm√°ny-adal√©kanyagokban kulcsfontoss√°g√ļ sz√°munkra.

K√ČSZEN √ĀLLSZ A TERM√ČSZETES KIV√ĀLASZT√ĀSRA?

Kattintson egy anyagra, hogy további információkat kapjon!

‚ÄúFolyamatosan √ļj n√∂v√©nyi vegy√ľleteket fedez√ľnk fel √©s alkalmazunk: A n√∂v√©nyi univerzum felt√°r√°sa a jobb √©let √©rdek√©ben.‚Äú