Siker a fitogenik√°ban

Delacon aj√°nl√°sok

Hogyan illeszkednek a fitogének az antibiotikum-alternatíva szerepébe?

Greg Mathis, a Southern Poultry Research, Inc. eln√∂ke √©s tulajdonosa (Athena, Georgia): "T√∂bb √©ve k√≠s√©rletez√ľnk  fitog√©nekkel, hogy tesztelj√ľk a hat√©konys√°got kereskedelmi k√∂rnyezetben" - mondja Greg Mathis, a Southern Poultry Research, Inc. eln√∂ke √©s tulajdonosa. Mik√∂zben √ļj megold√°sokat keres a takarm√°nyoz√°si kih√≠v√°sokra, √©rdemes megfontolnia a takarm√°nyadal√©kok vil√°g√°nak egyik felt√∂rekvŇĎ csillag√°t: a fitog√©neket.

Olvassa el, mit tudott meg Greg Mathis és csapata a fitogén kutatásaik során.

© richcarey / gettyimages

Szalagc√≠m: Az Akvakult√ļra Kutat√≥csoport kutat√°si tev√©kenys√©ge a fenntarthat√≥ v√≠zi fejlŇĎd√©sre √∂sszpontos√≠t. A fitog√©nek jelentik a megold√°st?

B√°rki, aki az akvakult√ļr√°ban dolgozik, beismeri, hogy az √°gazatnak fenntarthat√≥s√°gi probl√©m√°i vannak. Egy FAO-jelent√©st id√©zve, ez az egyik leggyorsabban n√∂vekvŇĎ √°gazat, amely az ell√°t√°si l√°nc kellemetlen szŇĪk keresztmetszet√©vel szembes√ľl. R√°ad√°sul a takarm√°nyhalak kiv√°lt√°s√°ra ir√°nyul√≥ modern erŇĎfesz√≠t√©sek m√©g mindig gyerekcipŇĎben j√°rnak. Ez a GIA kutat√°s √©rdeklŇĎd√©si ter√ľlete, melyben a fitog√©nek most kulcsszerepet j√°tszanak.

A Delacon √©s a GIA k√∂z√∂tt t√∂bb projekt is folyamatban van. Dr. Daniel Montero √©s Dr. Silvia Torrecillas megosztja a projektekrŇĎl alkotott n√©zeteit.

‚ÄúA Delacon kiemelkedŇĎen j√≥ a technikai t√°mogat√°s ny√ļjt√°s√°ban. Mindig j√≥ eredm√©nyeket √©r√ľnk el a fitogenik√°val, ennek k√∂sz√∂nhetŇĎ, hogy a v√°s√°rl√≥k folyamatosan haszn√°lj√°k a term√©keinket.‚Äú

Mr. Edgar Rule, President of Agrimate Inc., distributor in the Philippines

Szarvastenyésztés a legmagasabb szinten

A g√≠mszarvasok sikeres teny√©szt√©s√©hez nemcsak a fajnak megfelelŇĎ k√∂r√ľlm√©nyekre √©s j√≥ genetik√°ra, hanem mindenekelŇĎtt j√≥ minŇĎs√©gŇĪ takarm√°nyokra van sz√ľks√©g. Ehhez Kitzm√ľller √ļr egy k√©rŇĎdzŇĎknek sz√°nt fitog√©n term√©kre t√°maszkodik. Ňź m√°r √©vek √≥ta az Actifor¬ģ Power-t haszn√°lja.

Mi v√°ltozott? Olvassa el a megh√∂kkentŇĎ eredm√©nyeket.

A tej √ļtt√∂rŇĎje tal√°lkozik a fitog√©nek √ļtt√∂rŇĎj√©vel az A2 tej koncepci√≥ban

Reingruber √ļr az osztr√°k tejipar jelentŇĎs szereplŇĎje. A2 tejtermelŇĎk√©nt innovat√≠v koncepci√≥val √°llt elŇĎ. Az √©lelmiszerbiztons√°g √©s a tej minŇĎs√©ge fontos t√©m√°k. A fitog√©nekkel √©s a Delacon partners√©g√©vel fenntarthat√≥ √©s sikeres megold√°st tal√°lt arra, hogy kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ tejet k√≠n√°ljon.

Olvassa el azt az √ļtt√∂rŇĎ t√∂rt√©net√©t, amely nagy visszhangot keltett a fogyaszt√≥k k√∂r√©ben.

A fitogenika √≥ri√°si elŇĎny√∂kkel b√≠r, hogyan haszn√°ljuk ŇĎket?

A fitogenika elŇĎnyei messze t√ļlmutatnak az √°llati takarm√°nyoz√°son. Ir√°nban a fogyaszt√≥k egyre ink√°bb ig√©nylik a biztons√°gos √©lelmiszereket. √Čppen ez√©rt Novindaneh Talayei n√∂veli a fitogenika n√©pszerŇĪs√≠t√©s√©t.

L√©pjen kapcsolatba a fogyaszt√≥kkal, √©s tegye mag√°t megk√ľl√∂nb√∂ztethetŇĎv√© a fitog√©nek t√∂rt√©netei √°ltal.

Fitogén elmék léteznek szerte a világban

"Partnereink nagyon el√©gedettek a Biostrong¬ģ 510-el. Jobb teljes√≠tm√©nyt figyelnek meg ‚Äď k√ľl√∂n√∂sen az elsŇĎ h√©ten n√∂vekszik a napi gyarapod√°s ‚Äď √©s kevesebb em√©sztŇĎrendszeri megbeteged√©s figyelhetŇĎ meg‚ÄĚ ‚Äď mondja Dr. Izadi, Dan Va Oloofeh Shargh kutat√°s-fejleszt√©si szak√©rtŇĎ.

Ez a takarm√°nykeverŇĎ egy d√≠jnyertes c√©g. A legjobb minŇĎs√©gŇĪ takarm√°nygy√°rt√≥ Ir√°nban √©s a KKV-k k√∂z√∂tti vezetŇĎ exportŇĎre. A Delacon b√ľszke arra, hogy a glob√°lis n√∂v√©nyv√©dŇĎ h√°l√≥zat csapat√°nak tagja.