A Delacon Hub

√öj utakat nyitva a fitogenik√°ban

2020-ban a Delacon √ļj korszakba l√©pett. A felfedez√©s, az egy√ľttmŇĪk√∂d√©s √©s a tanul√°s korszak√°ba - jobban, mint valaha. A n√∂v√©nyekrŇĎl, folyamataikr√≥l, lehetŇĎs√©geikrŇĎl, √©s arr√≥l, hogy mindez hogyan lehet kulcsfontoss√°g√ļ a vil√°g n√∂vekvŇĎ n√©pess√©g√©nek t√°pl√°l√°s√°ban.

Ez val√≥ban a fitog√©n elm√©k korszaka. Ez√©rt a Delacon √ļj fejezetet nyit t√∂rt√©net√©ben: a Delacon Hubot. Ugyanazok az emberek tervezt√©k √©s hozt√°k l√©tre, akik t√∂bb mint 32 √©ve alak√≠tj√°k a fitog√©n vil√°got.

Show video
To activate YouTube please click on the button. By activating embedded videos, data is transmitted to Google Inc..

‚ÄúA Delacon Hub c√©l√°llom√°s √©s kiindul√≥pont is egyben, ahol a csapattagok, az √ľgyfelek √©s a partnerek vil√°gosan l√°thatj√°k az √ļj utakat.‚Äú

A Delacon Hub jellege: nyitott, felt√°r√≥ √©s egy√ľttmŇĪk√∂dŇĎ

A fitog√©n gy√°rt√≥hely - kiv√°l√≥ minŇĎs√©g Auszti√°b√≥l

A n√∂v√©nyi √∂sszetevŇĎk √©letk√©pes megold√°sokk√° v√°lnak a j√∂vŇĎre n√©zve: Azon fogyaszt√≥k sz√°m√°ra, akik az √©tel√ľkkel val√≥ kapcsolatra, az antibiotikum-rezisztencia lek√ľzd√©s√©re, a kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ feh√©rje elŇĎ√°ll√≠t√°s√°ra v√°gynak. A Delacon modern termel√©si telephelybe fektetett a fitog√©nekkel kapcsolatos j√∂vŇĎbeli ig√©nyek kiel√©g√≠t√©se √©rdek√©ben.

0x
gyorsabb termelés
a Biostrong¬ģ baromfi term√©kcsal√°dban
√Čves termel√©si kapacit√°s:
0
tonna fitogén hatóanyag
Zsákszám óránként:
0
db. 25 kg-os zs√°k
Modern h√°zon bel√ľli laborat√≥rium
0
az integr√°lt minŇĎs√©gelemz√©shez

‚ÄúSoha nem volt m√©g izgalmasabb idŇĎszak az √ļj term√©kek, √ļj perspekt√≠v√°k √©s √ļj lehetŇĎs√©gek sz√°m√°ra.‚Äú